Inviterende bebyggelse

med optimale udearealer

Bygget med hjertet for fællesskabet

Det førende nordiske arkitekthus Aart Architects har udviklet Arresøhave med visionen om at skabe et boligområde med fornemmelsen af at bo i en lille by. Et sted, hvor fællesskabet og et livligt bymiljø er i fokus.

De 6 karréer er designet i varierende størrelser på 3-6 etager, hvilket giver bebyggelsen et dynamisk indtryk og indbyder til, at livet kan udfolde sig mellem bygningerne. Arresøhaves karréer bindes sammen til en helhed med de 5 tagterrasser, der med trapper forbinder bygningerne med hinanden.

Indbydende og solrige udearealer Bygningerne bliver gradvist lavere mod sydvest, og arkitekturen følger dermed solens vandring på himlen. Det giver optimale rammer for ophold på terræn såvel som tagterrasser og sikrer et skønt lysindfald i lejlighederne, på tagterrasserne og i det grønne gårdrum. Sidstnævnte placeres centralt i hver af de 6 karréer, så de bliver naturlige samlingssteder for Arresøhaves beboere.

Inviterende,
naturligt
og praktisk

I Arresøhave skal det være dejligt og belejligt at vende hjem efter en dag med studie, arbejde og praktiske gøremål. Derfor bliver der skabt en inviterende indgang til karréerne fra vejen og et diagonalt flow igennem gårdrummet med opholdszoner. Boligerne kan tilgås fra både gård og gade, og omkring bebyggelsen etableres grønne zoner med tilhørende cykel- og bilparkering.

Book en personlig fremvisning

Du kan opleve prøveboligerne til en personlig fremvisning på et tidspunkt, der passer dig.

Oplev prøveboligerne til Åbent Hus

Før en bolig kan blive til dit hjem, skal den opleves i virkeligheden. Til Åbent Hus kan du komme med inden for i de to prøveboliger, få en rundvisning og en god snak med mægler, samt mærke og se kvalitetsmaterialerne.

Kom med op på de store fælles tagterrasser, hvor du også får en fornemmelse af den skønne beliggenhed i Risskov.

Passer tidspunktet dig ikke? Så kan du booke en personlig fremvisning.