Byens puls

inden for kort afstand

En attraktiv bydel du ikke har lyst til at flytte fra igen

Risskov har ry for at være en eksklusiv bydel for villa- og husejere, men over de seneste år er bydelen blevet beriget med et stigende antal lejeboliger i takt med, at flere ønsker at flytte til Aarhus og omegn.

I Risskov er der kort til storbyen, uddannelsessteder, gode daginstitutioner samt en bred palet af indkøbsmuligheder – og du befinder dig lige i smørhullet mellem sø, land, by og vand. Når du først har rykket teltpælene til Risskov, vil du højst sandsynligt forblive i bydelen i mange år fremover.

Tag del i universitetsbyens fællesskaber

Aarhus Universitet blev grundlagt i 1928 og har i snart 100 år spillet en prominent rolle i byens liv. Byen summer af ungdommelig energi, og en stor del af det kulturelle liv og de mange sociale tilbud og aktiviteter udspringer herfra. Selve Universitetsbyen er et indbydende mødested, hvor by, studieliv, hverdagsliv og sociale aktiviteter smelter sammen til ét.

Universitetsbyen bliver kun mere attraktiv og levende de kommende år, hvor Aarhus Universitet er i gang med at realisere visionen ’Campus 2.0’. Flere dele af universitetet flytter ind i Universitetsbyen, der samtidigt integreres endnu bedre i byen med aktiviteter, liv og fleksible faciliteter. Samtidigt kobles Universitetsbyen tæt sammen med Universitetsparken via tre passager under Nørrebrogade.

Book en personlig fremvisning

Du kan opleve prøveboligerne til en personlig fremvisning på et tidspunkt, der passer dig.

Find det naturlige pusterum lige om hjørnet

Fra din bolig på Arresøvej har du få kilometer til den smukke Riis Skov og det lækre, hvide sand og havvand på Bellevue Strand, der er en af Danmarks skønneste strande.

Det varierede skovbillede og gode stisystem lægger op til en løbetur langs de anlagte ruter, eller en afslappende gåtur med hunden eller barnevognen. En tur gennem Riis Skov byder også på en af de smukkeste udsigter i Aarhus, hvor du kan nyde den friske luft, mens du kaster blikket ud over Aarhus Bugt og Mols Bjerge.

Risskov Engpark kan du nærmest betragte som din baghave. Den byder på nogle af de skønneste udearealer i Aarhus, og her kan du både motionere, slappe af og hygge dig med medstuderende, vennerne og familien.

Oplev prøveboligerne til Åbent Hus

Før en bolig kan blive til dit hjem, skal den opleves i virkeligheden. Til Åbent Hus kan du komme med inden for i de to prøveboliger, få en rundvisning og en god snak med mægler, samt mærke og se kvalitetsmaterialerne.

Kom med op på de store fælles tagterrasser, hvor du også får en fornemmelse af den skønne beliggenhed i Risskov.

Passer tidspunktet dig ikke? Så kan du booke en personlig fremvisning.