Rum til

at puste ud i rolige omgivelser

Find dig til rette i en moderne lejebolig midt i nyt, attraktivt bymiljø

Arkitekterne har gjort sig umage med at skabe moderne, miljøvenlige boliger i et miljø, der giver dig de bedste forudsætninger for at trives. Boligerne opleves lyse og rummelige pga. den funktionelle indretning og den direkte udgang til enten en privat altan eller terrasse. Her kan du læne dig tilbage i solen med en god bog, en forfriskning eller en munter middag i godt selskab.

ARRESØHAVE

FAKTA

117 LEJEBOLIGER

1-4 VÆRELSER

36-111 M2

KØKKEN/ALRUM

PRIVAT ALTAN ELLER TERRASSE

FÆLLES TAGTERRASSER

BIL- OG CYKELPARKERING

PRÆCERTIFICERET DGNB SØLV

KLAR TIL INDFLYTNING

Book en personlig fremvisning

Du kan opleve prøveboligerne til en personlig fremvisning på et tidspunkt, der passer dig. 

Rum til

nærvær i en travl hverdag

Rummeligt,
elegant og
indbydende

Når du træder ind i den lyse bolig, bliver du mødt af de flotte vinylplankegulve i eg. Lysindfaldet i boligen bliver forstærket af de hvide vægge, som solens stråler spejler sig i.

Uanset hvilken bolig du ønsker, får du fornøjelsen af et skønt køkken/alrum. Køkkenet er af danske Designa og kommer med hårde hvidevarer som indbygningsovn med 4 kogezoner, køle/fryseskab og opvaskemaskine fra Blomberg.

Glæd dig til gulvvarmen i det nydelige badeværelse, hvor væggene er beklædt i flotte lysegrå fliser. Skabene er fra Designa og den hvide bordplade er af formstøbt marmor. Det væghængte toilet er fra Gustavsberg med soft close sæde, og betjeningspanel samt armaturer er fra Grohe.

ARRESØHAVE

Store tagterrasser til hverdagens fornøjelser og de særlige anledninger

Arresøhave blomstrer for alvor i de fælles taghaver. På tagterrasserne er der lagt op til klirrende glas, solbadning og studietid. De 6 karréer bygges i forskellige højder, der er orienteret mod sydvest og tager højde for solens bevægelse på himlen. Dermed giver arkitekturen dig mulighed for at nyde så mange af solens stråler som muligt.

Oplev prøveboligerne til Åbent Hus

Før en bolig kan blive til dit hjem, skal den opleves i virkeligheden. Til Åbent Hus kan du komme med inden for i de to prøveboliger, få en rundvisning og en god snak med mægler, samt mærke og se kvalitetsmaterialerne.

Kom med op på de store fælles tagterrasser, hvor du også får en fornemmelse af den skønne beliggenhed i Risskov.

Passer tidspunktet dig ikke? Så kan du booke en personlig fremvisning.